Minőségi Célok

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

Az ecoMIM Kft. fém alkatrészek előállítására, ezen belül a fém-fröccsöntött alkatrészek gyártására specializálódott.
Az autóipar, az elektronikai ipar, valamint precíziós gyártást igénylő partnereink számára kínáljuk termékeinket, melyek kis méretű, összetett formájú alkatrészek.
Termékeink jelentős mennyiségben szélsőségesen szűk mérettűrési és anyagtisztasági előírásokkal kerülnek gyártásra.

Az ecoMIM Kft. felső vezetősége elkötelezte magát a társaság minőséget befolyásoló tevékenységeit átfogó, és a környezeti hatásait figyelemmel kísérő, az MSZ EN ISO 9001:2009, a MSZ EN ISO 14001: 2005 és az MSZ ISO/TS 16949:2009 szabvány szerinti minőség és környezetirányítási rendszer bevezetése, független tanúsítás megszerzése és fenntartása, valamint a minőség és környezetirányítási rendszer alkalmasságának, megfelelőségének és eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

Az ecoMIM Kft. felső vezetősége elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009, a MSZ EN ISO 14001: 2005 és az MSZ ISO/TS 16949:2009 szabvány szerinti minőség és környezetirányítási rendszer kidolgozásakor és fejlesztésekor a vevők, érdekelt felek, valamint a jogszabályok és az azonosított követelményeinek teljesítésére, melyet szabályozzuk a minőség és környezet irányítási rendszerünkben.

Ezáltal nyilvánvalóvá kívánjuk tenni a munkatársaink számára a vevők, valamint a jogszabályok követelményei teljesítésének fontosságát, környezet szennyezés megelőzését.

Nagy mennyiségű, magasabb tűrésű és alacsonyabb költségű fémfröccsöntési eljárással készült alkatrészek gyártásával, kiemelt fontosságot tulajdonítunk a vevőink megelégedettsége növelésének.

Célunk olyan csapatszellem és stratégia kialakítása, amely a vevők kimagasló kiszolgálását eredményezi világszerte.

Célunk, továbbá, a vezetőség tehetségének és a beruházások kiemelkedő megtérülése valamennyi tulajdonos számára.

Vác, 2009.11.02.

 

Tanúsítványaink